EEN VERZAKTE VLOER OF FUNDERING?

Is uw (betonnen) vloer in uw magazijn, productiehal of bedrijf verzakt? Ligt de vloer scheef en moet deze gelift worden tot het gewenste niveau? Is uw Fundering verzakt?Wij injecteren Biofill hars in de grond op een doeltreffende en erkende manier.

liften vloeren biofill

VLOEREN EN FUNDERING HERSTELLEN DOOR BODEMINJECTIE

Een scheefliggende of verzakte vloer kan worden gelift met Biofill-hardschuim. Het product wordt in vloeibare vorm onder de verzakte vloer geïnjecteerd en nestelt zich in de kleinste gaten en holtes, zodat uw vloeroppervlak opnieuw omhoog komt en geëgaliseerd wordt.

Biofill hars is gecertificeerd erkend door alle gewesten in België heeft een laag gewicht. De dichtheid ervan neemt bovendien toe naarmate de jaren vorderen, waardoor uw vloer onmogelijk nog eens zal inzakken.

VOORDELEN VAN BIOFILL HARS HARDSCHUIM

Werken met Biofill-hardschuim is niet alleen doeltreffend, het is ook duurzaam inert materiaal. Het product is namelijk een opgeschuimd aminoplast kunsthars op basis van Ureum dat erg duurzaam behandelbaar is, want het bevat geen chemische componenten en is bestand tegen anorganische oplosmiddelen.

  • 24 uur na de behandeling is uw vloer opnieuw toegankelijk voor ‘zwaarder’ gebruik;
  • Er kan 200 tot 300 meter leiding opgevuld worden in één keer, afhankelijk van de diameter. Geen enkel ander product op de markt kan dit evenaren.
  • Leidingen worden gegarandeerd 100% gevuld.
  • Biofill is ook geschikt voor radioactieve leidingen te vullen ,door zijn laag gewicht wordt er minder radioactief  gevormd .
  • U betaalt enkel voor wat u verbruikt, ook al heeft u meer besteld dan wat effectief nodig blijkt te zijn tijdens de werkzaamheden.
  • Bij eventuele verwijdering in de toekomst kan het materiaal hergebruikt worden na behandeling.
  • Bestrijdt in één klap ook ongedierte.
  • Instelbare drukvastheid en hardheid.
liften vloeren biofill

FUNDERING HERSTELLEN DOOR BODEMINJECTIE

Soms is het nodig dat ook de fundering moet worden hersteld. Dat betekent niet dat de volledige fundering vernieuwd moet worden. Vaak volstaat bodeminjectie om de fundering te herstellen.

Hierbij worden een aantal gaten geboord voor de injectielansen, wordt daar een injectiepistool aan gekoppeld, waarmee vervolgens Biofill hars in de fundering wordt geïnjecteerd. Het geïnjecteerde materiaal verspreidt zich naar de plaatsen waar de verdichting en versterking het meest gewenst is.

EEN VERZAKTE VLOER OF KAPOTTE FUNDERING? VRAAG EEN GRATIS OFFERTE!

Biofill is het geschikte product om uw verzakte vloer te liften en funderingen te herstellen. Wenst u meer informatie of een offerte? Neem vandaag nog contact met ons op!

Menu