LAAT UW MAZOUTTANK OPVULLEN MET HARS

Heeft u een oude stookolie- of mazouttank en kan ze niet uit de grond verwijderd worden? Geen paniek. Met ons hars vult u uw oude tank tot in de kleinste hoekjes, bovendien is het hars een duurzaam inert product en goedgekeurd door alle gewesten in België.

Biofill gebruikt hars voor het opvullen van: brandstoftanks, mazouttanks, stookolietanks, benzinetanks, watertanks, septische tanks…

volspuiten tank

OPVULLEN MET HARS DIT MOET U WETEN

  • Met slechts 2 m³ hars produceert u maar liefst 50 m³ Biofill (duurzaam).
  • Elke brandstoftank moét eerst gereinigd worden door een erkende firma
  • Biofill is gecertificeerd en goedgekeurd als inert materiaal in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
  • Het Hars vult de tank 100% op
  • De hardheid en druksterkte kunnen wij ter plaatse aanpassen.

HOE UW TANK BIJVULLEN MET ONS HARS?

Wanneer u uw tank wilt laten opvullen, dient deze eerst grondig gereinigd te worden. Nadien wordt er een lange buis in de tank geschoven waarlangs het hars wordt geïnjecteerd. Zo zorgen we ervoor dat het hars overal in de tank gelijkmatig wordt verdeeld. Biofill garandeert dan ook een 100% complete opvulling! LAAT U NIETS WIJSMAKEN EEN TANK REINIGEN EN OPVULLEN VIA DE VULBUIS KAN NOOIT !

De drukvastheid (RG) van Biofill kan gemakkelijk ter plaatse aangepast worden. U maakt het zo hard als u zelf wenst! Normaal gezien wordt een drukvastheid van RG 18 gebruikt om de brandstoftanks op te vullen, maar deze kan ter plaatse aangepast worden afhankelijk van de wensen van de klant én de belasting die de ondergrondse tank moet dragen.

Biofill neemt het volume van de mazout- of stookolietank volledig aan en heeft al vanaf de eerste dag een hoog eigen gewicht. Zo zal uw tank zeker niet naar boven komen drijven als het grondwaterniveau stijgt.

Er worden geen chemische producten gebruikt, waardoor onze medewerkers geen maskers of pakken moeten dragen wanneer ze de tank opvullen.

groen milieu biofill

BIOFILL: VRAAG UW GRATIS PRIJSOFFERTE AAN!

U vindt Biofill bij het dealernetwerk in uw buurt, wilt u zelf Biofill dealer worden? Contacteer ons nu!

Menu