LAAT UW MAZOUTTANK OPVULLEN MET BIOFILL

Heeft u een oude stookolie- of mazouttank en kan ze niet uit de grond verwijderd worden? Geen paniek. Met Biofill vult u uw oude tank tot in de kleinste hoekjes. Bovendien is het inerte product zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Biofill kan gebruikt worden voor het opvullen van: brandstoftanks, mazouttanks, stookolietanks, benzinetanks, watertanks, septische tanks.

volspuiten tank

OPVULLEN MET BIOFILL DIT MOET U WETEN

  • Met slechts 2 m³ hars produceert u maar liefst 50 m³ Biofill.
  • Elke brandstoftank moét eerst gereinigd worden door een erkende firma
  • Biofill is gecertificeerd en goedgekeurd als inert materiaal in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
  • Biofill is biologisch en vult uw tank voor 100% op!

HOE UW TANK BIJVULLEN MET BIOFILL?

Wanneer u uw tank wilt laten opvullen, dient deze eerst grondig gereinigd te worden. Nadien wordt er een lange buis in de tank geschoven waarlangs het hars wordt geïnjecteerd. Zo zorgen we ervoor dat het hars overal in de tank gelijkmatig wordt verdeeld. Biofill garandeert dan ook een 100% complete opvulling!

De drukvastheid (RG) van Biofill kan gemakkelijk ter plaatse aangepast worden. U maakt het zo hard als u zelf wenst! Normaal gezien wordt een drukvastheid van RG 18 gebruikt om de brandstoftanks op te vullen, maar deze kan ter plaatse aangepast worden afhankelijk van de wensen van de klant én de belasting die de ondergrondse tank moet dragen.

Biofill neemt het volume van de mazout- of stookolietank volledig aan en heeft al vanaf de eerste dag een hoog eigen gewicht. Zo zal uw tank zeker niet naar boven komen drijven als het grondwaterniveau stijgt.

Er worden geen chemische producten gebruikt, waardoor de medewerkers geen maskers of pakken moeten dragen wanneer ze de tank opvullen.

groen milieu biofill

BIOFILL: VRAAG UW GRATIS PRIJSOFFERTE AAN!

U vindt Biofill bij het dealernetwerk in uw buurt, wilt u zelf Biofill dealer worden? Contacteer ons nu!

Menu